Jakob Gejsings Vej 13 + 13A-C

6700 Esbjerg


Investeringsejendomme, der er bestående af 1 hovedhus og 3 rækkehuse på 4 forskellige matrikelnumre, udbydes nu til salg.

Jakob Gejsings Vej 13: Hovedhuset er opført i 1930 og har løbende fået udarbejdet udvendig vedligeholdelse og indvendige renoveringer. På ejendommens beboelsesareal på 96 m2 er der etableret 2 lejemål, ét i stueetagen og ét på 1. salen. Lejemålenes kvadratmeter fordeles med 52 m2 i stueetagen og 45 m2 på 1. salen.

Stueetagen er indrettet som en 2-værelses lejlighed, som indeholder et stort køkken kombineret med stue samt soveværelse. Tilhørende lejemålet er der udgang til terrassemiljø. Der er etableret en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Tilbygningen som er etableret, kan benyttes som et ekstra rum og boligen kan derfor blive registreret som en 3-værelses lejlighed. Tilbygningen er tidligere blevet benyttet af ejeren til opbevaring.

1. salen er indrettet som en 2-værelses lejlighed, som indeholder et køkken, badeværelse, soveværelse, lille hems og stue med adgang ud til en dejlig altan. På 1. salen er der etablereret
vaskemaskine på badeværelset.

Der er tilhørende opvaskemaskine i begge lejemål.

Jakob Gejsings Vej 13A-B-C: 3 rækkehuse opført i 2018 på hver 78 m2. Husene er registreret som 3-værelses, indrettet ens og fremgår i rigtig god stand. Alt i hårde hvidevarer, troldtekt loft og
laminat trægulv kombineret med klinker. Fra stuen kan man gå ud på sin vestvendte terrasse.

Tilhørende ejendommen er der et gårdmiljø, hvor man bl.a. har mulighed for at parkere sin cykel under et halvtag. I gårdmiljøet har man også tildelt en parkeringsplads til hver lejer af rækkehusene. Parkeringspladserne er markedet med bogstaver på SF-stenene.
I forlængelse med cykelskuret er der etableret et skur, som ikke er registreret på BBR-meddelelsen. Skuret bliver lejet ud til en ældre herre, som benytter det til beboelse. Beboelsen er dog ikke godkendt.


Åben i Google Maps

Nøgletal

  • Lokaletype boligudlejning
  • Investeringsejendom med 1 hovedhus og 3 rækkehuse
  • Udbudspris kr. 6.500.000
  • Årlig lejeindtægt kr. 474.000
  • Årlige driftudgifter kr. 123.504
  • Anslået afkast 5,43%
  • Etageareal 330 m2
  • Energiklassifikation A+C

Kontakt mægler

Simon Nielsen

Ejendomsmægler


28 96 56 07
simon.nielsen@lassenerhverv.dk